|
|
Lån  


 
Gode råd ved leje af festtelt
Her er en række gode råd, hvis du vælge at leje et festtelt.

Indhent flere tilbud
Hvis du har tænkt dig at leje et festtelt, så indhent tilbud fra 2-3 forskellige firmaer som tilbyder teltudlejning og festtelte, der kan være stor forskel på priserne, så der kan være mange penge at spare ved at vælge det billigste. Sørg dog for at priserne kan sammenlignes. Der er nemlig også stor forskel på kvaliteten af festtelte.

Fejl ved festteltet
Hvis du lejer et felttelt og opdager fejl ved festteltet, så sørg for at gøre opmærksom på det inden festen går igang, og sørg for at dokumentationen er i orden, f.eks. ved email og billed til udlejer af festtelte, eller risikere du at dit depositum bliver taget.

Læs lejekontrakten grundigt
Sørg for at læse lejekontrakten grundigt, så du kender alle vilkår. Hvad sker der hvis det kommer skader på teltet?. Hvornår skal det være afleveret? osv.

Få aftaler på skrift
Sørg for at alle aftalre bliver skrevet ned, det kan være svært at bevise en mundtlig aftale. Der kan f.eks. være at evt. fejl, der allerede er på teltet eller særlige aftaler om senere aflevering af festteltet.

Kategorier på sider:

Gode rd ved leje af festtelt Fest gaver Valg af festtelt Gode rd ved brug at festetelte Telte Myndighedskrav ved opstilling af festtelte Festtelte Hvor vlge et festtelt1111


 Du er her: Festtelte - Netannoncer Festtelte -