|
|
Lån  


 
Valg af festtelt
Når du skal vælge festtelt, så er der en række ting du skal have styr på.

Hvor meget plads er der til teltet
Mål op hvor meget plads du har til festteltet. Det er en god ide at have mindst 50 cm fri plads uden om festteltet.

Hvor mange m2 plads har du brug for
Hvor mange mennesker skal der være i teltet. Når du ved det kan du regne dig frem til hvor meget teltplads du har brug for. Ved spisning beregnes normalt ca. 1 m2 pr person ved lange borde og 1,5 m2 pr. person ved runde borde. Husk ekstra plads til evt. bar, musik, gaveborg og buffet.

Ikke plads nok i et festtelt
Hvis du ikke kan finde plads til t festtelt, hvor alle gæsterne kan være, så sørg for at vælge en festtelt, som kan bygges sammen med et andet festtelt.

Vejr sikker
Vælg ikke det billigste telt, der er nemlig ikke alle festtelte, der kan tåle det danske vejr. Vær opmærksom på at det kan blive stormvejr. Sørg derfor for at festteltet vil kunne klare alt slags vejr.

Køb eller leje?
Hvis du skal bruge et festtelt flere gange, så kan det godt betale sig at købe et festtelt, frem for at leje det. Før du køber et festtelt, så kan det være en god ide at leje et først, selv om det kan være lidt dyrt. På den måde kan du finde ud at hvilke type telt der passer til dig.

Kategorier på sider:

Hvor vlge et festtelt1111 Gode rd ved brug at festetelte Telte Fest gaver Valg af festtelt Festtelte Gode rd ved leje af festtelt Myndighedskrav ved opstilling af festtelte


 Du er her: Festtelte - Netannoncer Festtelte -