|
|
Lån  


 
Et festtelt kan være et godt og billigt alternativ til restauranter eller festlokaler. Her er nogle af de ting der skal overvejes, før man bestiller et festtelt:

Sørg for plads omkring festtelte
Det er en god ide at sørge for god plads udenom festteltet. Det gør det meget nemmere at stille op, og lave evt. ændringer i opstillingen. Det vil være godt med mindst 50 cm frit areal rundt om teltet. Man kan dog godt nøjes med det areal, som teltet fylder, hvis det kniber med pladsen.

Styr på myndighedskrav
De fleste festtelte er lavet af PVC, som opfylder brandmyndighedernes krav. Teltarrangementer over 150 personer kræver brandmyndighedernes godkendelse, og det er lejeren, der skal indhente godkendelsen. Du skal normalt ansøge mindst 30 hverdage før arrangementet afvikles, så det er vigtigt at du sørge i god tid.

Plads pr. person
Ved spisning beregnes normalt ca. 1 m2 pr person ved lange borde og 1,5 m2 pr. person ved runde borde. Husk ekstra plads til evt. bar, musik, gaveborg og buffet. Stående receptioner kræver ikke så meget plads.

Underlag
Det er gode ide også at leje et træ-, kuststof- eller plastikgulv, da det ellers kan blive en mudret fornøjelse, hvis vejret i vådt.

Sikre dig mod vejret
Sørg for at sikre at du er et godt solid festtelt gode pløkker og barduner, som kan stå sikkert i alt salgs vejr. Det er ikke sjovt at stå på dagen, og opdage at festen ikke bliver til noget pga. stormvejr.

Opstilling af festteltet
Hvis du selv skal slå festteltet op, så sikre dig at du kan finde ud af det i god tid inden festen. Det er ikke sjovt at stå på festdagen, og opdage at man ikke kan finde ud af at stille festteltet op, eller opdage at der mangler ting.











Information på sider:

Myndighedskrav ved opstilling af festtelte - Fest gaver - Hvor v&lig;lge et festtelt? - Gode råd ved brug at festetelte - Valg af festtelt - Festtelte - Gode råd ved leje af festtelt -



 Du er her: Festtelte - Festtelte -